Innehållsträffar : 116515

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Om mig

Jag har alltid haft djur omkring mig och trivts i deras sällskap, känt en innerlighet mellan oss. När jag sedan hade möjlighet att utveckla min förmåga att lyssna till djuren genom två kvinnor som själva lärt sig av Samantha Khurry, var det starten till att mera medvetet utveckla min kommunikation med djuren.

Mitt arbete är roligt, intressant och ibland mycket rörande. Djuren lär mig ständigt nya saker om sig själva och om livet! Jag lägger stor vikt vid tydliga och användbara svar. Att lyssna till djuren ska hjälpa djurägarna och djuren att förstå vad som är problemet, eller vad som behöver/kan förbättras i relationen.

Jag har alltid varit intresserad av alla de små förnimmelser jag fått ta emot, upplevt, men som ingen omkring mig kunnat bekräfta eller diskutera. Detta att ”känna” så mycket som inte var av, ur, mig själv har jag så sakta lärt mig att hantera och använda till något positivt i mitt liv. Det har tagit tid att lära mig förstå förnimmelserna och tolka dem rätt. Det är ett livslångt arbete och mycket spännande. Att lyssna till djuren var egentligen bara en förlängning av att ”lyssna” med det ”inre örat”. Den mediala förmågan finns även tidigare inom min familj.

 
rockie.png
Ivy Lebelle Strapon Pegging Glory Hole Curvy Webcam No Sound Effective Twink Treatment 2 Bella Ryder En Rosa Mejor My Neighbor Is Such A Slut Young Tranny Fucked By Lucky Boy