Innehållsträffar : 117930

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Seminarier och föreläsningar

FöreläsningsbildSeminarier i djurkommunikation.

En utbildning som löper över flera kurstillfällen och som syftar till att bli medveten om och utveckla sin telepatiska förmåga och psykometriförmåga för att kommunicera med djuren. Naturligtvis går man så många gånger man vill, men om man strävar efter att utveckla sin förmåga till fördjupad kommunikation med djur, behöver man ge sig själv tid att utvecklas. Det är en process som man bör ge tid för att bli säker i.

Det räcker inte att köpa Gunde Svans skidor för att bli världsmästare! Alla kan utveckla denna förmåga, alla blir inte mästare, men alla kan bli mycket mera lyhörda för sina djur!

På kurserna, som oftast förläggs till helger, varvar jag teori och praktik. Vi jobbar med djur på plats, och på distans. Vi prövar olika experiment i kommunikation och jobbar enskilt och i par. Meningen är att vi ska pröva på så många olika tekniker i min filosofi som möjligt, för att ge deltagarna optimal möjlighet att upptäcka och utveckla sin personliga förmåga! Det är fantastisk roligt att se deltagarna utvecklas och växa i takt med att de återuppväcker sin lyhördhet för djuren!

Även enstaka ”prova på” tillfällen ordnas på begäran. Är Du intresserad? Begär mer information samt prisuppgift.

Föreläsningar i ämnet djurkommunikation.

Jag reser ofta runt och håller föreläsningar i ämnet hos olika organisationer. Allt från läkemedelsföretag, ridskolor, hundklubbar till alternativterapeuter, uppfödare, föreningar för andligt sökande samt kyrkoråd! Detta ämne tycks fascinera och intressera många vitt skilda grupper av människor! Vilket är mycket roligt att upptäcka, då jag tycker det är viktigt att sprida de insikter och kunskaper om hur djuren upplever sin värld som jag har fått ta del av genom dem. Temat skräddarsys för den organisation som beställer dem, beroende på inriktning och intressen.

Välkommen att beställa vad du eller din sammanslutning / förening är intresserade av! Ett föredrag tar mellan 1½-2 tim. Temat väljer beställaren efter åhörarnas ålder och disciplin.

I samband med att jag reser ut och håller föreläsningar tar jag också emot klienter. Se kalender.

 
kraekja och lena.png
Ivy Lebelle Strapon Pegging Glory Hole Curvy Webcam No Sound Effective Twink Treatment 2 Bella Ryder En Rosa Mejor My Neighbor Is Such A Slut Young Tranny Fucked By Lucky Boy