Innehållsträffar : 117948

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Kaisa och mina hästar Skriv ut Skicka sidan

Norrköping 2009-04-20

Mitt möte med Kaisa skedde i en hästhage för 2 år sedan. Hon kom dit för att berätta om sitt arbete som djurtolk. Det mötet ändrade på mitt liv! Jag ser nu på djuren och livet med ett helt annat perspektiv. Jag känner mig mycket rikare nu.

Efter det mötet så har hon pratat med både mina hästar och min hund. Jag kan ärligen säga att jag var väldigt skeptisk första gången då hon sa att hon varken behövde se eller träffa djuret i fråga. Hur skulle det vara möjligt?

 

 

Det märkliga (tyckte jag från början) var att det mesta faktiskt stämde. Hur kunde hon veta var min häst hade ont och var han hade haft skador. Min häst beskrev dessutom stallägaren och det var naturligtvis på pricken likt!

Vi köpte en ny ponny förra våren och naturligtvis kontaktade jag Kaisa innan köpet för att se vad hon kunde säga om honom.

Hon tyckte att det verkade vara en trevlig ponny som inte hade några större saker med sig i bagaget. Han skulle vara väldigt viktkänslig och kunna ridas bara med hjälp av vikthjälperna bla.

Jag har funderat många gånger under det här året på vad Kaisa sa om Blacki, jag tänkte att nu så var det inte så mycket som stämde. Men för några veckor sedan så red en äldre tjej honom och då visade han att han kunde vist ridas enbart för vikthjälperna. Så många saker kanske man inte känner till när man får reda på dem medan andra är sådant man känner igen direkt. Min hästs beskrivning av mig t ex.Jag är så tacksam att jag fått lära känna Kaisa och att hon delat med sig av sin kunskap. Jag kan varmt rekommendera Kaisa!

 

Caroline B Berlin

 
bacchus.png
Ivy Lebelle Strapon Pegging Glory Hole Curvy Webcam No Sound Effective Twink Treatment 2 Bella Ryder En Rosa Mejor My Neighbor Is Such A Slut Young Tranny Fucked By Lucky Boy