Innehållsträffar : 116513

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Referenser
Onceanights utvecklingsresa! Skriv ut Skicka sidan

2009-08-01


Min häst Onceanight mår bra tycker jag och vi har det bättre och bättre! Ska behålla honom, vi kommer faktiskt ganska bra överrens. Allt ändrades efter ert samtal känns konstigt men riktigt bra!

Ska ta oss upp till sjön och bada någon dag om vädret blir skapligt, ska bli kul att få göra lite roliga saker tillsammans nu när han kan tänka sig stanna till på våra turer Skrattar! .......... trodde ett tag att det aldrig skulle gå men han har förändrats så pass att jag nästan trodde han blivit sjuk ett tag. Kan kliva ur vagnen och plocka svamp och han står och väntar, känns helt otroligt! Berättade detta för de andra före detta delägarna, det blev helt tyst de trodde nog jag ljög. Han har tydligen alltid varit en problemhäst.


Läs mer...
 
Ett stort TACK från Norpan! Skriv ut Skicka sidan

Borlänge 2008-02-10

Anledningen till att jag kontaktade Kaisa var att en av våra katter, Norpan 12 år, plötsligt började göra ifrån sig inomhus på nätterna. Till saken hör att hon ett halvår innan kom hem med svansen hängande rakt ned. Vi antog att hon råkat komma i vägen för en bil, eller råkat bli sparkad av någon häst i vår by. Svansen var bara tillfälligt förlamad, visade det sig efter ett veterinärbesök.

Norpan, däremot, var inte alls sig själv efteråt. Hon uppträdde mycket ängsligt och ville inte gå ut när det blivit mörkt. Det hördes på hennes jamande hur ynklig hon kände sig. Natt efter natt började hon göra ifrån sig inne. Tills slut blev situationen ohållbar. Det stod mellan att avliva Norpan eller hitta ett sätt att hjälpa henne. Jag valde det senare, vilket jag är oerhört glad och tacksam över i dag.

Jag ringde Kaisa och fick direkt förtroende för henne då jag hörde hennes lugna röst.

 

Läs mer...
 
Kaisa och mina hästar Skriv ut Skicka sidan

Norrköping 2009-04-20

Mitt möte med Kaisa skedde i en hästhage för 2 år sedan. Hon kom dit för att berätta om sitt arbete som djurtolk. Det mötet ändrade på mitt liv! Jag ser nu på djuren och livet med ett helt annat perspektiv. Jag känner mig mycket rikare nu.

Efter det mötet så har hon pratat med både mina hästar och min hund. Jag kan ärligen säga att jag var väldigt skeptisk första gången då hon sa att hon varken behövde se eller träffa djuret i fråga. Hur skulle det vara möjligt?

 

Läs mer...
 
Jag hade en skotträdd hund... Skriv ut Skicka sidan

...det har jag inte längre! 2011-11-13

 

Det är nu två veckor sedan du pratade med min hund Sessan. Det var ju inte den första gången du pratat med mina djur. Som varje gång kändes det helt underbart och otroligt värdefullt efter du gjort det!

Det verkar som om djuren blir glada av att de har kunnat uttrycka sig till dig, Kaisa som då har vidarebefordrat denna information till mig – som om jag har hört och att jag verkligen ville höra, äntligen ville lyssna. Det känns så roligt att känna denna närhet som kommer efter att du lyssnat till mina djur!

 

Läs mer...
 
Emelie och Arn 2011 Skriv ut Skicka sidan

Emelie och Arn 2010

Ibland tar det lite tid att förstå och riktigt tro på vad djuren berättar för oss. Detta par, matte och hund tränar mycket tillsammans och tävlar. Hunden hade här fått berätta för matte hur han ville träna ett visst moment som han haft svårt för att lära in och få att fungera riktigt bra. Hunden får ofta berätta sådant för sin matte, jag jobbar kontinuerligt med dem och hunden och matten utvecklas snabbt tillsammans! Det är så roligt att ha förmånen att få följa deras utveckling.

Så här beskriver Emelie sin reaktion efter et av våra samtal:

Läs mer...
 
Baldur och Viktoria Skriv ut Skicka sidan

Trollhättan 2010-12-30

Vi tog kontakt med Kaisa första gången för ett halvår sedan, då jag hade problem med att förstå min häst. Han är en mycket känslig individ, osäker på människor och har varit "sluten" i sin personlighet. Efter att Kaisa lyssnat på honom och på så sätt fått reda på hur han ville bli behandlad, började jag försöka uppfylla hans önskningar. När han senast fick berätta talade han om att han känner sig gladare, och tycker precis som jag, att vår relation blivit mycket djupare!

 

Läs mer...
 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Slut >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
galliard_1.png
Ivy Lebelle Strapon Pegging Glory Hole Curvy Webcam No Sound Effective Twink Treatment 2 Bella Ryder En Rosa Mejor My Neighbor Is Such A Slut Young Tranny Fucked By Lucky Boy