Innehållsträffar : 117931

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Referenser
Harriet Torstensson, Norrköping Skriv ut Skicka sidan

Hej Kaisa!

Tack för utskriften av Indras och ditt samtal. Men det häftigaste kom samma kväll. Min man ville förstås veta vad du sagt, men har är ju skeptisk, trots att han lever med mig och alla mina idéer. Så jag tjurnade till och sade; - Att då berättar jag inget mera för dig!

Läs mer...
 
Annette Helmer, Ervalla Skriv ut Skicka sidan

Ervalla 2002

Sommaren då Simson försvann.

Detta var den varma sommaren 2002, andra dagen på min semester, den 26 juni bröt vår 10-åriga dotter benet och hamnade i rullstol. Allt var rörigt och jobbigt. Vi har fyra katter, Einar 9år, som vi tagit hand om från Djurvärnet i Örebro när det fanns 1996. För fyra år sedan skaffade vi två huskatter, Simson en rödtigrerad hanne och hans helsyster Sussi. Tyvärr försvann Sussi endast sex mån gammal och sommaren därpå skaffade vi två nya kattungar. Det fungerade så bra med de två äldre vi hade, till en början. Sira, den ena av de yngre, började ge sig på Simson alltmera. Jag noterade detta och lyfte även bort honom vid något tillfälle.

Läs mer...
 
Ann-Louise och Rolf Skriv ut Skicka sidan

Örebro den 15 feb. 2003 

Vi, Ann-Louise och Rolf, kom i kontakt med Kaisa när en av våra katter försvann tidigt våren 2002. Vi har fyra katter, två honor och två hanar.

Två av dem har bott här större delen av sina liv medan de två andra är omplacerade till oss.Flisan, som vår berättelse ska komma att handla om kom sist av alla. Hon var drygt ett år då och hade tidigare bott i staden, men visade tydligt att hon inte trivdes med det. Och vi som bor en bit utanför staden fick äran att ta hand om henne. Flisans dåvarande matte hävdade att Flisan var en typisk innekatt, men det skulle visa sig at hon var en typisk utekatt! Skogen bredvid vårt hus blev den plats hon spenderade mest tid i. Hon har dock kommit hem regelbundet för att få mat och social kontakt helt på sina egna villkor.
Läs mer...
 
Yatzy Skriv ut Skicka sidan

Hej! Jag heter Yatzy och är en korsning mellan border collie och engelsk setter. Jag kontaktade Kaisa för att min matte inte förstod vissa saker om mig. Jag är en känslig, godhjärtad hund som gärna vill vara till lags. Det är svårt för människor att förstå det, att jag kan vara aktiv och framfusig, samtidigt som jag faktiskt är väldigt blyg.Kaisa har pratat med mig två gånger om mina problem och så berättade för matte om hur jag känner och tänker. 

Första gången var jag bara 8 månader och matte förstod inte varför jag fortfarande kissade inne och varför jag inte lyssnade på henne. Och Kaisa hjälpte mig att lösa det problemet. Min matte såg så förvånad ut när jag försvann in i ett annat rum den morgonen när jag och Kaisa skulle tala lite om min matte… 

Läs mer...
 
Annica Andersson Skriv ut Skicka sidan

December 2005 

  Tack Kaisa!

Sitter med tårar i ögonen och gläds! Mitt hjärta bär på en stor sorg och ändå en oändlig glädje! Du har hjälpt mig så otroligt mycket genom att förmedla tankar och  kunskaper från mina djur till mig.

De har inte bara förmedlat sina fysiska och psykiska upplevelser av de obalanser som de behöver hjälp med, de har verkligen talat om de händelser som vi i vår familj gått igenom denna höst. De har kunnat förmedla känslor och upplevelser som gäller för både dem och mig.  
Läs mer...
 
Harald Skriv ut Skicka sidan

Sköllersta 051206 

Samtalet mellan Harald och Kaisa 

Från det att jag fick höra talas om Kaisa tog det mig nästan 1 år innan jag valde att kontaktahenne. Önskar att jag gjort det tidigare! 

Jag har en hund som heter Harald och är en cairnterrier. Idag är han lite drygt 3 år gammal. Mitt stora problem med honom var att jag inte kunde ha honom lös. Det gick inte att lita på honom och rätt var det var så drog han bara iväg. Efter ett antal rymningar så började jag använda lina på honom. Då var han ca. 1,5 år.  
Läs mer...
 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Slut >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
sangria.png
Ivy Lebelle Strapon Pegging Glory Hole Curvy Webcam No Sound Effective Twink Treatment 2 Bella Ryder En Rosa Mejor My Neighbor Is Such A Slut Young Tranny Fucked By Lucky Boy