Innehållsträffar : 113703

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Referenser
Eva Higelin Skriv ut Skicka sidan

Från: ewa higeiln

Skickat: den 22 december 2008 21:27:52

Till: Kaisa Lundqvist

Hej Kaisa!
God Jul och Gott Nytt År.
Tack så jättemycket för hjälpen! Assar har inte varit här på flera veckor. Doris, vår hona gav honom stryk efter att du hade pratat med Sune. Hon satt och passade på Assar, några dagar efter. Nu vågar Sune gå ut igen! Han är lugn och harmonisk.
Hälsningar Ewa
 
Läs mer...
 
Vilma och Carin Skriv ut Skicka sidan

Norrköping 2006.04.06 

Det viktiga samtalet med Vilma 

Vår dotter och jag lyssnade på ett föredrag av Kajsa och blev alldeles upprymda av det hon berättade. Inte bara av de fakta hon berättade om utan också av den ödmjukhet hon utstrålar.Vi har häst och katt i familjen och  tankarna på djurens välbefinnande finns alltid. 

Katten Vilma är 6 år och har de senaste åren alltmer tappat gnistan. Tidigare älskade hon att vara ute och verkade mer harmonisk.  Vi har känt att hon tappat själförtroendet och det har säkert bidragit till att hon blivit nedstämd. Till saken hör att det finns gott om katter i området och dessa tar för sig mycket och markerar revir.  

Läs mer...
 
Morris och Ingela Skriv ut Skicka sidan

 Hej Kaisa! 

Och tack!! Ville bara visa min uppskattning och berätta vad som hänt sedan du talade med min katt Morris. Han hade ju varit borta i över en vecka när du talade med honom.5 timmar efter ert samtal stod Herr Morris på trappan, jamade och ville komma in!  

Tack för att du finns! Tvivla aldrig på din förmåga, både jag ocj Morris är helt övertygade! 

Kramar, Ingela 

 
Marie Louise Agelin Skriv ut Skicka sidan

Skickat: den 16 juni 2008 16:54:54 Till: Kaisa Lundqvist

Hej o tack! Vet inte om du pratat med Irma igen, men Tussi kom fram på onsdag kväll och var runt stugan sedan torsdag o fredag. :))))) Så tusen tack för din hjälp! Alla katter kom hem välbehållna. Ska vidarebefordra detta till Irma.Glada hälsningarMarie-Louise   
Läs mer...
 
Lena Hassel Skriv ut Skicka sidan

Från: Lena HasselDatum: 08/03/05 20:28:38Till: lundqvist.kaisaÄmne: Gáski och Kraekja

Hej Kajsa!...och tack för senast (per telefon)Inte vet jag vad du "gjorde med hästarna" men något har hänt! Jag sade ju till dig i telefon att jag hade så svårt att tro att detta skulle fungera, men att jag var väldigt nyfiken.

Efter ditt samtal med hästarna har de blivit otroligt lyhörda och harmoniska, det känns att de hela tiden väntar på nästa signal om vad de skall göra. Galopperna är lugna och fina, de stannar på minsta signal (och ökar på den signalen).
Läs mer...
 
Kristina Skriv ut Skicka sidan

Detta är ett kort utdrag av sista avsnittet ur en mycket lång referenstext som en klient nedtecknat. Originalet är på 11 handskrivna sidor. Detta finns att läsa i sin helhet om du är intresserad, säg bara till! 

” Avslutningsvis vill jag säga att det är svårt för mig att i skrift sätta ord på vilken stor betydelse Kaisas jobb har för mig och mina katter. Jag har ju förmånen att även ha tillgång till en skicklig homeopat som behandlar både mig och katterna med framgång, och Kaisa har vid flera tillfällen kunna lämna värdefulla upplysningar som gjort att han kunnat ge kissarna rätt behandling.  
Läs mer...
 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Slut >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
foxey.png