Innehållsträffar : 113686

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Referenser
Kerstin och Sangria Skriv ut Skicka sidan

 "Örebro 060128. 

Om Sangria 

Min Sangria, ett svenskt halvblod, var sig inte lik under sensommaren och början på hösten 2005. Den vanligtvis glada, nyfikna hästen som alltid var beredd att ge järnet när tillfälle ges uppträdde alltmer dämpat. Hon verkade inte vara lika glad längre och bjöd inte framåt på samma sätt som förut. Ibland var hon ovillig att lyfta höger bakben när jag skulle kontrollera eller kratsa hoven.

Det verkade som om hon hade ont någonstans och jag ringde min veterinär som jag har känt sedan barnsben. Han svarade att sådana symtom brukar vara svårt att hitta orsaken till och rekommenderade mig att åka in till ATG-kliniken för att få hjälp där istället.
Läs mer...
 
Jeanette Skriv ut Skicka sidan
Från: Jeanette Arnesson Skickat:den 15 april 2008 21:32:31 Till: Kaisa Lundqvist Hej Kaisa!
 
Tack för en fantastisk resa, har inte riktigt landat ännu.
 
Har skett förändringar hemma, Nicki glad som vanligt igen!!! Tog till och med valpens parti idag vilket visar att han är betydelsefull för vår familj. 
 
Läs mer...
 
Irma Skriv ut Skicka sidan

"Örebro 26/6 –08Till Kaisa! Tussi och Tessans äventyr sommaren 2008. 

Efter mycket prat om katterna skulle få följa med till stugan på en semestervecka vid Vättern, så beslöt vi att de skulle de få! Vid tidigare resor till stugan har Tussi inte velat komma tillbaka i tid, utan jag har fått stanna kvar och vänta på att hon kom tillbaka. Det har tagit flera dagar!  Det är svårt för mig, då jag nu är 84 år och inte längre kör bil själv. Så det ställde till en massa svårigheter för mig. Men Kaisa har hjälpt mig tidigare med Tussi och hennes frihetslust...

Läs mer...
 
Goldy Skriv ut Skicka sidan

"Vänge, Uppsala 050921 

Samtalet som skulle förändra en hel livssyn…

Det var en dag för ca fem år sedan. Jag hade blivit medryttare på en häst, ett sto, en Goldy, som hade ett rykte att inte vara någon ”kul” typ. Hon var då en häst som man kunde använda sporrar, spö och helt utan känsel i munnen. Men hon var ju fläckig och det fanns något i henne som jag inte kunde släppa. Måste jobba vidare. Jag tog mamma till hjälp Mamma letade rätt på en djurtolk; Kaisa.
Läs mer...
 
Eva M Skriv ut Skicka sidan
"Från: Eva MünterDatum: 07/02/05 14:53:11
Till: Kaisa Lundqvist
Ämne: Re: E-post: Gaston 3 år, hund

Hej Kaisa Tack snälla för materialet från samtalen med Gaston och Enzo.
Det var verkligen omtumlande och mycket, mycket intressant och inspirerande på samma gång. Jag hade mycket att tänka på efteråt och framförallt kring mig som person. Det grep mig djupt det du sa utanför protokollet. - Det är kanske dags att göra upp med ditt gamla jag, alla måsten, alla krav och slänga det över axeln och gå vidare på dina egna ben. Jag kommer att göra det, det tar bara lite tid.

Läs mer...
 
Eva M Skriv ut Skicka sidan

Från Eva, som tränar sina hundar i specialsök och fick hjälp att förstå vari deras problem låg i juni -05. Sedan har Eva jobbat på efter Gastons förslag till hur HAN vill ha det för att kunna jobba bra OCH vara en glad och positiv hund! 

"Från: Eva MünterDatum: 11/23/05 22:01:53 Till:  lundqvist.kaisa Ämne: specialsök 

Hej Kaisa, Vill så gärna skriva några rader och berätta hur det gick i helgen när jag var uppe på HundCampus för träning och utbildning. Just den här helgen var Len där som är chef för narkotika- och ID-sökenheten i ett utav Hollands distrikt. Jag har verkligen väntat på detta tillfälle att få träna med Len och få tips och råd om hur jag skall träna vidare.

Läs mer...
 
Fler artiklar...
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Slut >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
kraekja och lena.png