Innehållsträffar : 117941

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Referenser
Ingegerd Johansson och Khapris Skriv ut Skicka sidan
Gamleby 2007.07 16

Detta är berättelsen om Khapris, en fin skogkatt som tröttnat på utställningslivet. Till saken hör att han bara hade två cert kvar, för att nå titeln Europa premier. Hans matte ville så gärna försöka få honom dit, men han hade börjat protestera allt kraftigare mot att hanteras av utställningdomarna. Då detta kan tolkas som lynnesfel eller hanteringsproblem, vill man inte lyfta fram eller premiera dessa individer. Han har ett mycket fint temperament, men tyckte inte det var roligt att ställas ut längre, att krångla på domarbordet var hans sätt att tala om för matte att han ville sluta. Här är Khapris och Ingegerds berättelse:

Läs mer...
 
Ewa Rylén och Therese Nyman Skriv ut Skicka sidan
Vikbolandet 2007. 05.17

Vi kom i kontakt med Kaisa genom en väninna som använt sig av hennes kunskaper. Vi blev nyfikna på vad Kaisa kunde ge oss för information gällande våra hästar och vårt arbete med dem.
Kaisa har kunnat bekräfta misstankar om att hästarna inte varit i fysiska och psykisk balans, samt talat om för oss varför våra hästar ridmässigt betett sig på ett visst sätt, och hon har hittills alltid haft rätt!
Den här informationen har gjort at vi kunnat komma vidare i arbetet med hästarna. Vi vet att det finns många oseriösa så kallade ”hästpratare” och beklagar detta.
Men Kaisa hör definitivt inte till den skaran. Hon är mycket seriös och vi rekommenderar verkligen hennes arbete.

Hälsningar Ewa Rylén och Therese Nyman

 
Birgitta och Aprilia. Skriv ut Skicka sidan
From; Birgitta Hyllman;

Hej Kaisa !!! Nu är allt under kontroll igen !!! Du är verkligen helt fantastisk, utan dig hade det här varit väldigt mycket svårare. Tack för att jag har fått förmånen att lära känna dig ! Aprilia tackar också !

 
Fredrik Andersson Skriv ut Skicka sidan
Ljungsbro 2007.06.01

Jag anlitade Kaisa när min katt Hannibal började springa och gömma sig så fort det kom hem okända personer till oss. Ett beteende som han inte haft tidigare. Genom att Kaisa kommunicerat med honom, har jag fått reda på vad hans rädsla bottnar i. Nu när jag vet vads om skrämmer honom kan jag förbereda honom så at han slipper överraskas. Genom att låta Kaisa tala flera gånger med Hannibal så kan vi jobba bort hans rädsla. Det har redan skett positiva förändringar!

Läs mer...
 
Monica Dahlman Skriv ut Skicka sidan

Örebro 12/1 2005

Hej Kaisa!

Ringde till dig för en tid sedan och bad dig ta kontakt med vår hund som vi då nyligen fått.

När hon kom hit bet hon och gjorde utfall mot våra andra hundar och vaktade all ätbart till minsta smula. Alla blev stressade av detta vassa beteende. Lugnet hemma försvann!

Läs mer...
 
Maria Larsson och Joachim Hedlund Skriv ut Skicka sidan

Stockholm den 14 april, 2001

Till er alla angående djurkommunikation.

Jag kom i kontakt med Kaisa genom en god vän vars hund kissade inne. Kaisa pratade med hunden som därefter slutade med pinkeriet. När jag hörde om detta, tog jag kontakt med Kaisa, eftersom jag tävlar i hästhoppning och behöver har bra kontakt och förståelse för mina djur.

Läs mer...
 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Slut >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
foxey.png
Ivy Lebelle Strapon Pegging Glory Hole Curvy Webcam No Sound Effective Twink Treatment 2 Bella Ryder En Rosa Mejor My Neighbor Is Such A Slut Young Tranny Fucked By Lucky Boy